GENBUKAN Prat OHKAMI DOJO

KORYU KARATE


De totes les Ryu-Ha (escoles tradicionals) que transmet la federació Genbukan, destaquen Kijin Chosui Ryu Dakenjutsu i Tenshin Ryu Kenpo, les quals s'enfoquen en efectives tècniques que condueixen a una victòria segura.  El nostre Soke (hereu), el Gran Mestre Tanemura, les va aprendre de Kobayashi Masao Sensei, Kimura Sensei i d'altres alumnes de Takamatsu Sensei; les ha practicat durant més de 50 anys i ha rebut els pergamins del Drac i del Tigre. Vídeo


Soke Tanemura ha creat un sistema estructurat per a transmetre públicament aquest art, que fins fa poc era secret i l'ha anomenat Koryu ("escola antiga") Karate ("mà xinesa"), no pas "mà buïda" com el Karate-do d'Okinawa, que s'escriu amb diferents Kanji  (ideogrames).


Les classes al Genbukan Ohkami Dojo contenen un apartat en que cada alumne aprèn, de forma personalitzada, les tècniques que li corresponen per Grau (Kyu/Dan) de l'Art Marcial Genbukan en que estigui progressant en aquell moment. Les principals són: el Ninpo Taijutsu, el Ju Jutsu japonès i les Armes Tradicionals. Amb el temps també podrà aprendre els diferents Graus de Koryu Karate.


A més, al nostre Dojo, practiquem Kihon (base) de Koryu Karate de forma periòdica a les classes, per complementar i ampliar coneixements.


HORARIS, CONTACTE i Més Informació:
 ·
OhkamiDojo.org/GenbukanArtsMarcials