GENBUKAN OHKAMI DOJO

KORYU KARATE


Koryu es tradueix com a "Escola antiga" i Karate com a "Mà xinesa". No pas mà buida com al Karate-do d'Okinawa que s'escriu amb diferents Kanji (ideogrames).

 

El Koryu Karate és un sistema de lluita desarmat, basat principalment en el colpeig, i que prové de les Ryu-ha (escoles):

  • Kijin Chosui Ryu  Dakenjutsu
  • Tenshin Koryu  Kenpo

 

El Soke (hereu) Shoto Tanemura va aprendre aquestes escoles directament de Kobayashi Masao Sensei, Kimura Sensei i altres mestres, que van ser alumnes de Takamatsu Sensei. Soke Tanemura les ha entrenat durant més de 50 anys, ostenta el grau més alt i posseix els pergamins del Drac (Ryu no Maki) i del Tigre (Tora no Maki), que s'han  transmès ininterrompudament de generació en generació de Grans Mestres i Hereus de la tradició.

 

Soke Tanemura ha creat un sistema estructurat per a ensenyar públicament aquest art tant efectiu i devastador, que fins fa poc era secret.

Les classes de Genbukan Arts Marcials al Genbukan/KJJR Ohkami Dojo contenen un apartat on cada alumne aprèn de forma personalitzada les tècniques que li corresponen (per Grau) de Ninpo Taijutsu i/o Ju Jutsu. A més, un cop al mes, també practiquem Koryu Karate.

HORARIS, CONTACTE i Més Informació:

 · OhkamiDojo.org/GenbukanArtsMarcials

· OhkamiDojo.org/NinpoTaijutsu

· OhkamiDojo.org/Ju-Jutsu