GENBUKAN Prat OHKAMI DOJO

KORYU KARATE   English 


De totes les Ryu-Ha (escoles tradicionals) que transmet la federació Genbukan, destaquen Kijin Chosui Ryu Dakenjutsu i Tenshin Ryu Kenpo, les quals s'enfoquen en efectives tècniques que condueixen a una victòria segura.  El nostre Soke (hereu), el Gran Mestre Tanemura, les va aprendre de Kobayashi Masao Sensei, Kimura Sensei i d'altres alumnes de Takamatsu Sensei, les ha practicat durant més de 50 anys i ha rebut els pergamins del Drac i del Tigre. Vídeo


Soke Tanemura ha creat un sistema estructurat per a transmetre públicament aquest art, que fins fa poc era secret i l'ha anomenat Koryu ("escola antiga") Karate ("mà xinesa"), no pas "mà buïda" com el Karate-do d'Okinawa, que s'escriu amb diferents Kanji  (ideogrames).


Les classes al Genbukan/KJJR Ohkami Dojo contenen un apartat en que cada alumne aprèn, de forma personalitzada, les tècniques que li corresponen per Grau (Kyu/Dan/Menkyo) de l'Art Marcial Genbukan en que estigui progressant en aquell moment. A més, complementem l'entrenament tradicional utilitzant sacs, escuts i proteccions per a potenciar la tècnica i el factor realisme. També practiquem exercicis aleatoris i lliures (Randori) i aplicacions de les tècniques (Henka) per a diferents situacions modernes de Defensa Personal.


HORARIS, CONTACTE i Més Informació:
 ·
OhkamiDojo.org/GenbukanArtsMarcials