GENBUKAN Prat OHKAMI DOJO

GOSHINJUTSU Defensa Personal    Castellano  English

Les classes de Genbukan Arts Marcials inclouen un apartat dedicat a la pràctica de variacions de les tècniques tradicionals, adapant-les a situacions modernes.

 

Cada Instructor de Genbukan enriqueix les classes amb la seva pròpia visió basada en experiències personals i professionals, i sobretot en els coneixements que el Soke (hereu) Shoto Tanemura els transmet. Soke Tanemura va ser Policia a Tokio durant 14 anys i ha impartit classes de Defensa Personal Policial a l'Acadèmia de la Policia Metropolitana de Tokio i la unitat antiterrorista Kitodai. Actualment ensenya a alumnes de tot el món, entre ells: agents del FBI, policies, vigilants de seguretat i membres dels cossos d'èlit  SWAT i SAS.


A les classes del Genbukan/KJJR Ohkami Dojo realitzem diferents tipus de Randori (treball aleatori) contra 1 o diversos adversaris, dels tipus:

Atemi/Uke Gata: colpeig i bloquejos

Swari Waza: lluita al terra

Tachi Waza: cos a cos de peus

Shinai: amb espasa d'escuma o bambú (segons grau i exercici)

Tanto: amb ganivet d'escuma o fusta (segons grau i exercici)   Vídeo


Aquests exercicis i d'altres que fem sota presió, es poden barrejar,  desarmat contra ganivet/espasa, per exemple. I ajuden a:

 Millorar els reflexes i les reaccions davant d'estímuls

• Controlar l'adrenalina en situacions d'estrés

Detectar mancances tècniques a millorar

Guanyar Seguretat en un mateix i en les tècniques

Les classes al Genbukan/KJJR Ohkami Dojo contenen un apartat en que cada alumne aprèn, de forma personalitzada, les tècniques que li corresponen per Grau (Kyu/Dan/Menkyo) de l'Art Marcial Genbukan en que estigui progressant en aquell moment. A més, complementem l'entrenament tradicional utilitzant sacs, escuts i proteccions per a potenciar la tècnica i el factor realisme. 

HORARIS, CONTACTE i Més Informació:

 · OhkamiDojo.org/GenbukanArtsMarcials