GENBUKAN Prat OHKAMI DOJO

CHUGOKU KENPO Arts Xineses


Algunes Arts Marcials Japoneses tenen arrels i/o influències xineses, per això Takamatsu Sensei  va viatjar a la Xina i va aprendre Arts Marcials Xineses, per entendre'n les connexions i també per als seus beneficis per a la salut. Per aquest motiu el Gran Mestre Shoto Tanemura, fundador i president de la federació Kokusai Ju Jutsu Renmei (Genbukan), ha creat l'apartat anomenat Chugoku Kenpo dedicat a les Arts Marcials Xineses internes i externes:

  • Hakkesho (Ba Gua/Pa Kua)
  • Kiko (Chi Kung/Qi Gong)
  • Kinnajutsu (Chin-Na/Kin-Na)


Les classes al Genbukan Ohkami Dojo contenen un apartat en que cada alumne aprèn, de forma personalitzada, les tècniques que li corresponen per Grau (Kyu/Dan) de l'Art Marcial Genbukan en que estigui progressant en aquell moment. Les principals són: el Ninpo Taijutsu, el Ju Jutsu japonès i les Armes Tradicionals. Amb el temps també podrà aprendre els diferents Graus de Chugoku Kenpo


A més, de forma periòdica (un cop al mes) dediquem la classe a la pràctica del Chugoku Kenpo, per a complementar les Arts Japoneses. Així també l'alumnat té la oportunitat d'aprendre tècniques molt saludables que pot incorporar i practicar a la seva vida diària.


HORARIS, CONTACTE i Més Informació:
 ·
OhkamiDojo.org/GenbukanArtsMarcials