GENBUKAN Prat OHKAMI DOJO

AIKI-JUJUTSU Daito Ryu

Algunes de les 11 Ryu-Ha (escoles) de la Kokusai Ju Jutsu Renmei inclouen tècniques que fan servir el concepte de l'Aiki. Aquestes enfatitzen l'ús del Ki (energia interna) i de la inèrcia (pròpia i de l'adversari), per tal d'assolir la màxima eficàcia amb el mínim esforç. L'escola Daito Ryu n'és el màxim exponent i hi està especialitzada. Al Genbukan/KJJR Ohkami Dojo practiquem periòdicament Daito Ryu Aiki-Jujutsu durant les classes, a més, l'alumnat té l'oportunitat d'aprendre'n de forma personalitzada el programa de Grau, estructurat amb el sistema tradicional Menkyo.


Sokaku Takeda Sensei (1859-1943), fundador de la Daito Ryu, va ensenyar a molts alumnes de renom, entre ells:

  • Morihei Ueshiba Sensei, fundador de l'Aikido
  • Choi Yong Sul Sabonim, fundador del Hapkido
  • Kakuyoshi Yamamoto (Ittosai) Sensei


A Genbukan/KJJR practiquem una de les poques línies que existeixen de Daito Ryu original. El fundador i president, el Gran Mestre Shoto Tanemura, va aprendre Daito Ryu de Sato Kinbei Sensei. Actualment segueix aprenent de Zenyu Nagao Sensei, alumne de Yamamoto Sensei, les següents escoles:

  • Daito Ryu Yamamoto-Ha
  • Mugen Shinto Ryu Iaijutsu

Les classes al Genbukan/KJJR Ohkami Dojo contenen un apartat en que cada alumne aprèn, de forma personalitzada, les tècniques que li corresponen per Grau (Kyu/Dan/Menkyo) de l'Art Marcial Genbukan en que estigui progressant en aquell moment. A més, complementem l'entrenament tradicional utilitzant sacs, escuts i proteccions per a potenciar la tècnica i el factor realisme. També practiquem exercicis aleatoris i lliures (Randori) i aplicacions de les tècniques (Henka)  per a diferents situacions modernes de Defensa Personal


    HORARIS, CONTACTE i Més Informació:

     · OhkamiDojo.org/GenbukanArtsMarcials